Strona główna / Polityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności

Twoja prywatność jest ważna do mojego. W niniejszym oświadczeniu wyjaśnić jakie dane zebrane od użytkowników i jak ich używać. Zachęcam do zapoznania się z niniejszymi warunkami starannie przed przekazaniem danych osobowych na tej stronie. Ponad 13 lat można zarejestrować na https://www.acidodivertido.com jako użytkownicy bez zgody ich rodziców lub opiekunów.

W przypadku dzieci do trzynastu lat wymaga zgody rodziców lub opiekunów w leczeniu Twoich danych osobowych.

W żadnym przypadku nie przyjmuje drobne dane odnoszące się do statusu zawodowego, gospodarczej lub innych członków rodziny, bez zgody tych.

Jeśli jesteś w wieku poniżej trzynastu lat i mają dostęp do tej witryny sieci web bez narrator twój rodzice nie musisz zarejestrować się jako użytkownik.

Na tej stronie są przestrzegane i opieki dla danych osobowych użytkowników. Jako użytkownik należy wiedzieć, że Twoje prawa są gwarantowane.

Starałem się stworzyć bezpieczne i niezawodne miejsce i z tego powodu chcę dzielić moje zasady w odniesieniu do prywatności:

  • Nigdy nie pyta o informacje osobiste, chyba że jest to naprawdę konieczne do świadczenia usług, które należy.
  • Nigdy nie udostępniaj danych osobowych użytkownika my nikomu, z wyjątkiem przestrzegania przepisów prawa lub w przypadku to, że ma autoryzację express.
  • Nigdy nie wykorzystujemy Państwa dane osobowe w celu innym niż wyrażone w niniejszej polityce prywatności.

Jest konieczne ostrzec, że niniejsza Polityka prywatności może różnić się zgodnie z wymogami prawnymi lub samoregulacyjnych, Dlatego zaleca użytkownikom odwiedzać go okresowo. To stosuje się w przypadku gdy użytkowników decyduje się na wypełnienie w jakiejkolwiek formie żadnych formularzy kontaktowych gdzie dane osobowe są gromadzone.

acidodivertido.com, dostosowała tej strony do wymogów prawa podstawowe 15/1999, z 13 grudzień, ochrony danych osobowych znak (LOPD), i dekret królewski 1720/2007, z 21 grudzień, znany jako zasady rozwoju LOPD. Jest również zgodny z rozporządzeniem (UNII EUROPEJSKIEJ) 2016/679 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 27 Kwietnia 2016 sprawie ochrony osób fizycznych (RGPD), jak również z prawa 34/2002, z 11 Lipiec, Usług społeczeństwa informacyjnego i handlu elektronicznego (LSSICE lub LSSI).

Kontroler danych osobowych

  • Tożsamość strony odpowiedzialnej: Jose Manuel Chacon Garcia
  • Nazwa handlowa: acidodivertido.com
  • NIF/CIF: 75751903T
  • Adres: Avda. nauk, 41020 -Sewilla ( Sewilla )
  • Adres e-mail: [email protected]
  • Aktywność: Projektowania i programowania stron internetowych, Mobilnych i stacjonarnych

W rozumieniu przepisów o ochronie danych ogólne przed podaną, dane osobowe, które możesz wysłać do mnie za pośrednictwem formularzy sieci web, otrzymają oni danych z sieci web użytkowników i abonentów.

Do przetwarzania danych użytkowników, Zaimplementować wszystkich zabezpieczeń technicznych i organizacyjnych środków ustanowionych w obowiązujących przepisów.

Zasady, które będą stosuje się do Twoich danych osobowych

W przetwarzaniu danych osobowych, Zastosuje się następujące zasady, które są zgodne z wymogami rozporządzenia o ochronie danych Europejskiej nowy:

  • Zasada praworządności, lojalność i przejrzystości:Zawsze wymagają zgody dane osobowe do jednego lub więcej określonych celów, że możesz wcześniej poinformować z absolutną przejrzystość w leczeniu.
  • Zasada minimalizacji danych:Będzie poprosić o dane są absolutnie niezbędne w odniesieniu do celów, dla których wymagam. Minimalny możliwy.
  • Zasada ograniczenia okresu ochrony:dane będą przechowywane przez nie dłużej niż jest to konieczne dla celów leczenia, W zależności od celu, możesz poinformować o odpowiednim okresie ochrony, w przypadku subskrypcji, Okresowo sprawdza, czy mój list i wyeliminuje te rekordy nieaktywny od dłuższego czasu.
  • Zasady integralności i poufności:Twoje dane będą traktowane w taki sposób, który zapewnia odpowiednie zabezpieczenia, aby zapewnić poufność danych osobowych i. Należy wiedzieć, że mogę podjąć wszystkie niezbędne środki ostrożności w celu uniknięcia nieautoryzowanego dostępu lub niewłaściwego wykorzystania danych z moich użytkowników przez osoby trzecie.

Jak można otrzymać dane?

Danych osobowych, które postaram się w acidodivertido.com pochodzą z:

  • Formularz kontaktowy
  • Newsletter subskrypcja formularz
  • Formularz zwrotny

Jakie są Twoje prawa, gdy podasz mi swoje dane?

Każda osoba ma prawo do uzyskania potwierdzenia o, jeśli w acidodivertido.com jestem trudny do danych osobowych, która dotyczy mnie, lub nie.

Osoby zainteresowane mają prawo do:

  • Poproś o dostęp do danych osobowych odnoszących się do danej osoby
  • Żądanie korekty lub usunięcia
  • Żądania ograniczenia Twoje leczenie
  • Sprzeciwiają się leczenie
  • Wniosek przenoszenia danych

Zainteresowane strony mogą dostęp do danych osobowych, a także zażądać sprostowania niedokładnych danych lub, w Twoim przypadku, ubiegać się o swoje Tłumienie Kiedy, wśród innych przyczyn, dane nie są już potrzebne do celów, dla których zostały one zebrane. W pewnych okolicznościach, zainteresowane strony mogą zażądać ograniczenie przetwarzanie Twoich danych, w takim przypadku tylko zapisać je z dla wykonania lub obrony roszczeń.

W pewnych okolicznościach i z powodów związanych z ich szczególnej sytuacji, zainteresowane strony mogą sprzeciwiać się do przetwarzania danych. Jose Manuel Chacon Garcia już nie będzie traktować dane, z wyjątkiem uzasadnione i ważkie powody, lub wykonania lub obrony roszczeń. Zainteresowany jak, masz prawo do otrzymywania danych osobowych oznacza ciążących na Tobie, że już dostarczone i zorganizowane w formacie, wspólne wykorzystanie i maszynowego, i przekazuje je do innego kontrolera podczas:

  • Leczenie opiera się na zgodzie
  • Dane były udzielane przez zainteresowanego.
  • Przetwarzanie danych odbywa w sposób zautomatyzowany.

Aby skorzystać z prawa do przenoszenia danych, otrzymasz automatycznie, że dane osobowe są transmitowane bezpośrednio od osoby odpowiedzialnej za zawsze, gdy jest to technicznie możliwe.

Zainteresowane strony będą również prawo do skutecznej ochrony sądowej i złożyć skargę do organu nadzorczego, w takim przypadku, Hiszpańska Agencja ochrony danych, Jeśli uznają, że przetwarzanie danych osobowych dotyczących jego albo jej naruszenie przepisów rozporządzenia.

Cel, że spróbować Twoich danych osobowych?

Kiedy użytkownik łączy do tej witryny, na przykład do komentarz na post, Wyślij e-mail do właściciela, Zapisz się lub zrobić każdej rekrutacji, está facilitando información de carácter personal de la que es responsable acidodivertido.com. Esa información puede incluir datos de carácter personal como pueden ser tu dirección IP, nombre, dirección física, dirección de correo electrónico, número de teléfono, y otra información. Al facilitar esta información, el usuario da su consentimiento para que su información sea recopilada, utilizada, gestionada y almacenada por https://www.acidodivertido.com, sólo como se describe en el Aviso Legal y en la presente Política de Privacidad.

En acidodivertido.com existen diferentes sistemas de captura de información personal y trato la información que me facilitan las personas interesadas con el siguiente fin por cada sistema de captura (formularios):

  • Formularz kontaktowy:Solicito los siguientes datos personales: Nazwa, Adres e-mail, Telefon, a komentarz, Aby odpowiedzieć na wymagania użytkowników https://www.acidodivertido.com . Na przykład, Można użyć tych danych, reagować na żądania i odpowiedzi na pytania, Reklamacje, Komentarze lub obawy, że może masz, odnoszące się do informacji zawartych w Internecie, usług świadczonych za pośrednictwem sieci web, przetwarzanie danych osobowych, kwestie odnoszące się do tekstów prawnych w Internecie, jak również wszystkie inne zapytania może mieć i nie podlegają, a warunków.
    • Możesz zgłosić, że dane, które dostarczam znajdują się na serwerach DigitalOcean (dostawcy Jose Manuel Chacon Garcia) poza UE w USA. DigitalOcean jest mile widziane do porozumienia UE-USA Privacy Shield, którego informacja jest dostępna tutaj, zatwierdzona przez Europejski Komitet ochrony danych.

Istnieją inne cele, na które starają się dane osobowe:

  • Aby zapewnić spełnienie warunków użytkowania i obowiązujące prawo. Może to obejmować rozwój narzędzi i algorytmów, które pomagają tej strony do zapewnienia poufności danych osobowych, zebranych.
  • Do wsparcia i poprawy usług oferowanych przez tę stronę internetową.
  • Zbierane także innych nie identyfikacji danych, które są uzyskiwane przez niektóre pliki cookie, które są pobierane na komputerze użytkownika podczas przeglądania tej strony szczegółowe zasady plików cookie.
  • Do zarządzania sieci społecznych. acidodivertido.com może mieć obecność w sieciach społecznościowych. El tratamiento de los datos que se lleve a cabo de las personas que se hagan seguidoras en las redes sociales de las páginas oficiales de https://www.acidodivertido.com, se regirá por este apartado. Así como por aquellas condiciones de uso, políticas de privacidad y normativas de acceso que pertenezcan a la red social que proceda en cada caso y aceptadas previamente por el usuario de José Manuel Chacón García. Tratará sus datos con las finalidades de administrar correctamente su presencia en la red social, informando de actividades, productos o servicios de acidodivertido.com . Así como para cualquier otra finalidad que las normativas de las redes sociales permitan. En ningún caso utilizaré los perfiles de seguidores en redes sociales para enviar publicidad de manera individual.

De acuerdo a lo establecido en el reglamento general de protección de datos europeo (RGPD) 2016/679, Jose Manuel Chacon Garcia (acidodivertido.com) con domicilio en Avda. nauk, 41020 -Sewilla ( Sewilla ), será responsable del tratamiento de los datos correspondientes a Usuarios de la web y suscriptores.

acidodivertido.com, no vende, alquila ni cede datos de carácter personal que puedan identificar al usuario, ni lo hará en el futuro, a terceros sin el consentimiento previo. Sin embargo, en algunos casos se pueden realizar colaboraciones con otros profesionales, en esos casos, se requerirá consentimiento a los usuarios informando sobre la identidad del colaborador y la finalidad de la colaboración. Siempre se realizará con los más estrictos estándares de seguridad.

Uznania dla przetwarzania danych

Podstawę prawną przetwarzania danych jest: zgoda.

Kontakt lub make Komentarze na tej stronie wymaga zgody z niniejszą polityką prywatności.

Foresight lub oferty handlowej produktów i usług opiera się na zgodę, który pojawi się monit, chyba, że w każdym przypadku wycofania tej zgody warunek realizacji subskrypcji umowy.

Kategorii danych

Kategorie danych, które są przetwarzane są dane identyfikacyjne.

Kategorie danych nie są traktowane.

Można długo zapisać dane?

Przekazane dane osobowe będą przechowywane:

  • Dopóki nie z wnioskiem o jego usunięcie przez zainteresowanego.

¿A qué destinatarios se comunicarán tus datos?

Muchas herramientas que utilizo para gestionar tus datos son contratados por terceros.

Para prestar servicios estrictamente necesarios para el desarrollo de la actividad, HTTPS://www.acidodivertido.com , comparte datos con los siguientes prestadores bajo sus correspondientes condiciones de privacidad:

Google Analytics: un servicio analítico de web prestado por Google, Inc., una compañía de Delaware cuya oficina principal está en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estados Unidos (Google). Google Analytics utiliza cookies, que son archivos de texto ubicados en tu ordenador, para ayudar a https://www.acidodivertido.com a analizar el uso que hacen los usuarios del sitio web. La información que genera la cookie acerca de su uso de https://www.acidodivertido.com (incluyendo tu dirección IP) To być bezpośrednio przekazywane i przechowywane przez Google na serwerach w Stanach Zjednoczonych.

Hosting: DigitalOcean, LLC., mieszkających poza UE. Więcej informacji na temat: HTTPS://www.DigitalOcean.com (DigitalOcean LLC). DigitalOcean LLC. Traktuje dane aby ich usługi hostingowe do Jose Manuel Chacon Garcia.

Porady/doradztwo: Ayuda-T, Miejsce wszystkie rozwiązania S.L., położony przy Plaza Cristobal Toral, 1, 2º B, Antequera, Malaga. Ayuda-T, Miejsce wszystkie rozwiązania SL. Traktuje dane w celu wykonania jego usługi doradcze/konsultingowe do Jose Manuel Chacon Garcia.

Platforma sieci Web: Jose Manuel Chacon Garcia, podstawie w UE. Więcej informacji na temat: HTTPS://www.acidodivertido.com (Jose Manuel Chacon Garcia). Jose Manuel Chacon Garcia traktuje dane w celu dokonania jego usług sieci web platformy do Jose Manuel Chacon Garcia.

E-mail marketingu: DigitalOcean trata los datos con la finalidad de realizar sus servicios de email marketing a José Manuel Chacón García.

Se incluyen en este tipo de cookies servicios de terceros como: AdSense, AdWords y Google Analytics, así como una serie de servicios de la marca DoubleClick. Al visitar esta página, se envían cookies procedentes de esos servicios a tu navegador. Consulta más información sobre los tipos de cookies que utiliza Google, y descubre cómo Google utiliza estas cookies.

Puedes utilizar la configuración de anuncios para administrar los anuncios de Google que se te muestran e indicar que no se muestren anuncios basados en tus intereses. Aunque decidas no recibir este tipo de anuncios, pueden seguir apareciendo en función de factores como tu ubicación general derivada de la dirección IP, el tipo de navegador y las búsquedas recientes y anteriores relacionadas con tu búsqueda actual. Si deseas obtener más información sobre esta práctica y conocer sus opciones para impedir que estas empresas usen esta información, haz clic aquí.

Navegación

Al navegar por https://www.acidodivertido.com se pueden recoger datos no identificables, que pueden incluir, direcciones IP, ubicación geográfica (aproximadamente), un registro de cómo se utilizan los servicios y sitios, y otros datos que no pueden ser utilizados para identificar al usuario. Entre los datos no identificativos están también los relacionados a tus hábitos de navegación a través de servicios de terceros. Esta web utiliza los siguientes servicios de análisis de terceros:

  • Google analytics

Utilizo esta información para analizar tendencias, administrar el sitio, rastrear los movimientos de los usuarios alrededor del sitio y para recopilar información demográfica sobre mi base de usuarios en su conjunto.

Secreto y seguridad de los datos

HTTPS://www.acidodivertido.com se compromete en el uso y tratamiento de los datos incluidos personales de los usuarios, respetando su confidencialidad y a utilizarlos de acuerdo con la finalidad del mismo, jak również do wypełnienia swojego obowiązku, aby je zapisać i dostosowania środków w celu uniknięcia zmiany, utrata, leczenie lub nie autoryzowanego dostępu, zgodnie z rozporządzeniami z przepisy o ochronie danych.

HTTPS://www.acidodivertido.com nie może zagwarantować bezwzględną impregnability Internetu, a tym samym naruszenia danych poprzez fałszywe dostępu do nich przez osoby trzecie.

W odniesieniu do poufności przetwarzania, Jose Manuel Chacon Garcia zapewni, że każda osoba, która jest upoważniona przez acidodivertido.com do przetwarzania danych klienta (w tym dane osobowe, Partnerzy i dostawcy), Będzie on w odpowiedniej poufności (Czy to będzie cło umowne lub prawnych).

Po wystąpieniu incydentu bezpieczeństwa, Aby zobaczyć acidodivertido.com , Użytkownik musi powiadomić klienta bez zbędnej zwłoki i należy podać aktualne informacje związane z incydentu bezpieczeństwa, jak to jest znane lub racjonalnie wymagane przez klienta.

Dokładność i prawdziwość danych

Jako użytkownik, Użytkownik ponosi wyłączną odpowiedzialność za dokładność i poprawność danych, które odnoszą się do protokołu https://www.acidodivertido.com zwolnienie Jose Manuel Chacon Garcia (acidodivertido.com), żadnej odpowiedzialności w tym zakresie.

Gwarancja użytkowników i odpowiedzi, w każdym przypadku, dokładność, ważności i prawdziwość danych osobowych podanych, i zobowiązuje się je odpowiednio aktualizować. El usuario acepta proporcionar información completa y correcta en el formulario de contacto o suscripción.

Aceptación y consentimiento

El usuario declara haber sido informado de las condiciones sobre protección de datos de carácter personal, aceptando y consintiendo el tratamiento de los mismos por parte de José Manuel Chacón García (acidodivertido.com ) en la forma y para las finalidades indicadas en esta política de privacidad.

Revocabilidad

El consentimiento prestado, tanto para el tratamiento como para la cesión de los datos de los interesados, es revocable en cualquier momento comunicándolo a José Manuel Chacón García (acidodivertido.com ) en los términos establecidos en esta Política para el ejercicio de los derechos ARCO. Esta revocación en ningún caso tendrá carácter retroactivo.

Cambios en la política de privacidad

José Manuel Chacón García se reserva el derecho a modificar la presente política para adaptarla a novedades legislativas o jurisprudenciales, así como a prácticas de la industria. En dichos supuestos, José Manuel Chacón García anunciará en esta página los cambios introducidos con razonable antelación a su puesta en práctica.

Correos comerciales

De acuerdo con la LSSICE, HTTPS://www.acidodivertido.com no realiza prácticas de SPAM, por lo que no envía correos comerciales por vía electrónica que no hayan sido previamente solicitados o autorizados por el usuario. En consecuencia, en cada uno de los formularios habidos en la web, el usuario tiene la posibilidad de dar su consentimiento expreso para recibir el boletín, con independencia de la información comercial puntualmente solicitada.

Conforme a lo dispuesto en la Ley 34/2002 de Servicios de la Sociedad de la Información y de comercio electrónico, HTTPS://www.acidodivertido.com se compromete a no enviar comunicaciones de carácter comercial sin identificarlas debidamente.

Documento revisado el 24-05-2018.